Haemme tiimiimme kokenutta ARKKITEHTIA

30.1.2019

Haemme Tampereelle tai avattavaan Helsingin toimipisteeseemme

ARKKITEHTIÄ

Tehtäväsi on toimia arkkitehtinä ja pääsuunnittelijana monipuolisissa ja vaativissa hankkeissamme ja olla mukana luomassa laadukasta arkkitehtuuria. Pääset mukaan vastaamaan resursseista, aikatauluista sekä budjeteista. Olet ulospäin suuntautunut, toimit luontevasti asiakasrajapinnassa ja pidät yhteistyöstä asiakkaiden, yhteistyökumppanien ja oman talon henkilöstön kanssa.

Olet koulutukseltasi yliopistotason arkkitehti, sinulle on kertynyt vähintään kymmenen vuoden suunnittelukokemus valmistumisesi jälkeen ja olet jo toiminut myös projektipäällikkönä. Sinulla on kokemusta pääsuunnittelusta. Sinulla on mielellään FISE pätevyys pää- ja rakennussuunnittelusta. Olet ollut mukana julkisten rakennusten suunnittelussa. Sinulla on kokemusta myös työmaiden hoidosta.

Pääset vakituiseen, pitkään työsuhteeseen menestyneessä, arvostetussa, kasvavassa ja hyvässä työyhteisössä. Pääset hyödyntämään jo hankkimaasi ammattitaitoa ja edelleen kehittymään monipuolisissa suunnittelutehtävissä yhteistyössä ammattitaitoisten kollegoidesi kanssa.

Mikäli tehtävä osuu kiinnostus- ja osaamisalueellesi, niin lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi tästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja, Senior Headhunter Peter Koistinen, puh. 0500 668 633, peter.koistinen@inhunt.fi.

 

© Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy