Hyvä koti hyvälle arkkitehdille

29.8.2018

Etsitkö hyvää työpaikkaa? Me arvostamme työntekijöitämme, panostamme ihmisten hyvinvointiin ja meillä on hauskaa töissä.

Nyt haemme tiimiimme arkkitehteja.

Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy:n työkanta muodostuu pääosin julkisista ja liikerakennuksista. Erikoisosaamistamme ovat terveydenhuollon kohteet, urheilu- ja liikuntarakentaminen sekä liikerakentaminen. Tällä hetkellä olemme mukana Taysissa, Oysissa ja Husissa mielenkiintoisissa sairaalaprojekteissa. Käytössämme ovat uusimmat Revit- ja Archicad- ohjelmistot.

Edellytämme hakijalta arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin tutkintoa ja vähintään 2 vuoden suunnittelukokemusta. Hyvä visuaalinen ote ja projektinhallintakyky katsotaan eduksi. Arvostamme Revit- ja Archicad- ohjelmistojen hallintaa ja tietomallinnusosaamista.

Tarjolla on monipuolisia suunnittelutehtäviä mm. sairaalasuunnittelun ja liikerakentamisen parissa sekä vastuuta ja tehtäviä osaamisen mukaan. Annamme vapauden rytmittää työtä ja vaikuttaa oman työn sisältöön. Vastineeksi edellytämme vastuunottoa ja joustavuutta työn niin vaatiessa.

Meille tärkeitä ominaisuuksia ovat asiakaspalveluote, yhteistyökyky ja vuorovaikutus muiden suunnitteluosapuolten kanssa, kiinnostus omaan työhön ja tehtävään, aktiivinen asenne ja huumorintaju.

Käytämme asiakkaita ja käyttäjiä osallistavia suunnittelumenetelmiä, kokemus työpajatyöskentelystä ja yhteistoiminnallisesta suunnittelusta on plussaa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset edut sekä hyvän mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi. Tervetuloa mukavaan työporukkaamme!

Lisätietoja sekä vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse liitteineen ja palkkatoiveineen:

Johanna Into, hpj
Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy
Pyhäjärvenkatu 1A, 33200 Tampere
johanna.into@tahti-set.com
Puh. 050 592 8823
https://www.tahti-set.com

© Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy