Hyvä koti hyvälle arkkitehdille

7.5.2019

Etsitkö hyvää työpaikkaa? Me arvostamme työntekijöitämme, panostamme ihmisten hyvinvointiin ja meillä on hauskaa töissä.

Nyt haemme tiimiimme arkkitehteja.

Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy:n työkanta muodostuu pääosin julkisista ja liikerakennuksista. Erikoisosaamistamme ovat terveydenhuollon kohteet, urheilu- ja liikuntarakentaminen sekä liikerakentaminen. Tällä hetkellä olemme mukana Taysissa, Oysissa ja Husissa mielenkiintoisissa sairaalaprojekteissa. Käytössämme ovat uusimmat Revit- ja Archicad- ohjelmistot.

Edellytämme hakijalta arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin tutkintoa ja vähintään 2 vuoden suunnittelukokemusta. Haemme myös kokeneempaa yli 5 vuoden työkokemusta omaavaa arkkitehtia. Hyvä visuaalinen ote ja projektinhallintakyky katsotaan eduksi. Arvostamme Revit- ja Archicad- ohjelmistojen hallintaa ja tietomallinnusosaamista.

Tarjolla on monipuolisia suunnittelutehtäviä mm. sairaalasuunnittelun ja liikerakentamisen parissa sekä vastuuta ja tehtäviä osaamisen mukaan. Annamme vapauden rytmittää työtä ja vaikuttaa oman työn sisältöön. Vastineeksi edellytämme vastuunottoa ja joustavuutta työn niin vaatiessa.

Meille tärkeitä ominaisuuksia ovat asiakaspalveluote, yhteistyökyky ja vuorovaikutus muiden suunnitteluosapuolten kanssa, kiinnostus omaan työhön ja tehtävään, aktiivinen asenne ja huumorintaju.

Käytämme asiakkaita ja käyttäjiä osallistavia suunnittelumenetelmiä, kokemus työpajatyöskentelystä ja yhteistoiminnallisesta suunnittelusta on plussaa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset edut sekä hyvän mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi. Tervetuloa mukavaan työporukkaamme!

Lisätietoja: Johanna Into, hpj
johanna.into@tahti-set.com
Puh. 050 592 8823

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse liitteineen ja palkkatoiveineen:

Karoliina Häkkinen, Office manager
Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy
Pyhäjärvenkatu 1A, 33200 Tampere
karoliina.hakkinen@tahti-set.com
Puh. 050 472 7419

© Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy