Haemme arkkitehtia ja tietomallikoordinaattoria vahvistamaan tiimiämme

8.1.2018

Etsitkö hyvää työpaikkaa? Me arvostamme työntekijöitämme, panostamme ihmisten hyvinvointiin ja meillä on hauskaa töissä.

Haemme tiimiimme arkkitehtia ja tietomallikoordinaattoria.

Arkkitehtia haemme julkisen rakentamisen hankkeisiin projektinvetäjäksi. Toivomme sinulta arkkitehdin tutkintoa ja työkokemusta skol 03 luokan tehtävistä.  Edellytämme Revit/Archicad-ja tietomallinnusosaamista, kokemus julkisten hankkeiden, erityisesti terveydenhuollon kohteiden suunnittelusta katsotaan eduksi. Meillä on käytössä sekä Revit että Archicad ohjemistot. Projektinvetäjä toimii vaativissa ja laaja-alaisissa suunnitteluhankkeissa. Projektinvetäjällä on vastuu johtamansa hankkeen ohjelmoinnista ja projektinhallinnasta, sisällön ja suunnitteluratkaisujen oikeellisuudesta sekä aikataulusta ja taloudesta esimiehen määrittelemän toimivallan puitteissa.

Haemme arkkitehtia tai arkkitehtiyo:ta myös avustavaksi suunnittelijaksi vaativiin julkisiin hankkeisiin.

Hakemamme henkilö voi olla kokenut konkari tai työuraansa aloitteleva valmistunut arkkitehti, jolla on innokas ja innovatiivinen ote suunnittelutyöhön.

Tietomallikoordinaattorilta odotamme kokemusta mallinnuksesta, suunnitelmien yhteensovituksesta ja raportoinnista. Tärkeimmät tehtäväsi ovat hankkeiden tietomallipohjaisen suunnittelun tietosisällön tekninen hallinta ja tarkastaminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tietomallikehitystyö sekä hankkeiden tietomalliohjeiden ja sisällön määrittäminen. Sinulla on kokemusta suunnitteluohjelmistosta kuten Archicad ja Revit ja tietomallien tarkasteluohjelmistoista kuten Solibri. Sinulla on myös aktiivinen ote oman työsi kehittämiseen. Kiinnostus ja kokemus suunnittelutoimiston IT-asiantuntijan tehtävistä katsotaan eduksi.

Lisätietoja arkkitehdin ja tietomallikoordinaattorin tehtävistä antaa Johanna Into puh.050 592 8823. Lähetä hakemuksesi ja cv palkkatoiveineen johanna.into@tahti-set.com

 

© Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy